Zwembadrolluikherstelling
Zwembadrolluikherstelling
  • Rolluik zwembad


Referenties

Onze klanten bestaan niet enkel uit particulieren, we doen ook opdrachten voor openbare zwembaden, wellness-centra, architecten, studiebureaus, expertises, aannemers, verzekeringmaatschapijen, makelaars, zwembadbouwers, loodgieters, tuinaannemers, ...

Tevreden klanten

"Onze zwembadbouwer is helaas in faling. Via internet leerden we zwembadrolluikherstelling.be kennen en namen we contact op. Binnen enkele dagen kwam een technieker ter plaatse om de problematiek van ons zwembad in te schatten. Onze rolluikmotor was stuk en aan vervanging toe. Dit hebben we dan ook onmiddellijk laten herstellen. Een aangename eerste samenwerking, bedankt!"

Familie Temperlaere | Rumst

"Het rolluik van ons zwembad was geblokkeerd net voor het communiefeest van onze dochter! Gezien de complexiteit van ons overloopzwembad en met de nodige spoed, heeft de technicus dit met de nodige kennis van zaken opgelost door een nieuwe moter en stuurkast te plaatsen . Bedankt daarvoor, TOP!"

Familie De Vos | Hove

"Door blikseminslag ging het rolluik van ons zwembad niet meer open. Bijgevolg was de sturingskast en de motor verbrand. Zwembadrolluikherstelling.be heeft dit met de nodige expertise besproken met onze verzekering. Echt top, wat kennen wij er immers van. Uit voorzorg hebben we nu ook een bliksembeveiliging laten plaatsen."

Familie Swinnen | Duffel